Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Datacenter Innovations Day

19 september 2019 10:30 - 18:00

DatacenterWorks organiseert in samenwerking met CloudWorks en Infosecurity Magazine op donderdag 19 september de Datacenter Innovations Day 2019. Het zijn spannende tijden in de wereld van de datacenter. Nog nooit gingen de technologische ontwikkelingen zo snel. Met name open source-hardware en open source-software spelen hierbij een hoofdrol. Maar natuurlijk ook Artificial Intelligence, Green IT en nog veel meer.

Het programma van Datacenter Innovations Day 2019 staat bol van sprekers en lezingen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van open source-hardware, connectiviteit, cloud services, circulariteit, open source-software, Green IT, AI en machine learning, nieuwe koelconcepten, DCIM, datacenter management en nog veel meer.

Tijdens de lunch en de netwerkborrel kun je ook met de deelnemers aan deze events in gesprek gaan. Houd de website in de gaten voor de meest actuele informatie over sprekers, partners en het programma.

Doel
Kennisuitwisseling en netwerkgelegenheid waarbij je wordt bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van open source-hardware, connectiviteit, cloud services, circulariteit, open source-software, Green IT, AI en machine learning, nieuwe koelconcepten, DCIM en datacenter management.
Daarnaast krijg je antwoord op vragen zoals: welke rol gaat open source-hardware en open source-software spelen, hoe wordt Artificial Intelligence ingepast en is Green IT nog een hot issue?

Kosten
De reguliere toegangsprijs bedraagt € 95,-. Betalende abonnees van DatacenterWorks en CloudWorks ontvangen € 30,- korting op de reguliere toegangsprijs en betalen € 65,-. Maar ook leden van de Fiber Carrier Assocation ontvangen € 30,- korting op de reguliere toegangsprijs van de Datacenter Innovations Day 2019 en betalen € 65,-.

Kijk op de website van dit event voor meer informatie.

Gegevens

Datum:
19 september 2019
Tijd:
10:30 - 18:00
Site:
https://did.datacenterworks.nl/109217

Organisator

Datacenterworks
Site:
http://www.datacenterworks.nl/

Locatie

Stadion Galgenwaard
Herculesplein 241
Utrecht, Utrecht 3584 AA Nederland
+ Google Maps
Submarine Networks World 2019Re-Connect