Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

DHPA TechFest 2017

17 mei 2017 12:00 - 22:00

Op woensdag 17 mei 2017 brengt de DHPA de movers en shakers van de digitale sector bij elkaar tijdens de eerste editie van haar eigen festival: DHPA TechFest. Tijdens dit festival, van en voor de hosting- en internet branche, staat kennis centraal en worden de kansen en successen van de sector uitbundig gevierd.

Ruud Alaerds, Directeur van DHPA: “Na vijf keer de DHPA Techday te hebben georganiseerd is het tijd geworden voor iets nieuws. Niet alleen de techniek staat nu centraal in ons programma, ook worden businesskansen en toekomststrategie belicht. En met een nieuwe track waarin wij studenten de kans geven om onze sector te ontdekken, denk ik dat we met een nieuw festival in Nederland de goede weg inslaan”.

Work hard, play hard
Het belang van de sector haalde de afgelopen maanden meerdere keren het nieuws: de digitale sector groeit, juist in Nederland. Met steeds meer nieuwe datacenters, hosting experts en SaaS oplossingen is de branche niet meer weg te denken uit de Nederlandse economie. Daarom biedt de DHPA dit jaar niet alleen een kwalitatief hoogstaand programma maar zet zij juist in op dat waar ze goed in is: verbinden. TechFest belooft, net als ieder ander zichzelf respecterend festival, alle zintuigen te prikkelen.

Op het hoofdpodium worden keynotes van internationale allure geprogrammeerd. Daarnaast is er ruimte voor technische en strategische workshops en is er een speciale Academy waar jonge talenten kennismaken met de digitale sector. Naast serieuze onderwerpen organiseert de DHPA als vanouds het NK Serverwerpen, is er tijd om te netwerken, wordt er gediscussieerd bij één van de drie kampvuren, is er plaats voor livemuziek en worden de helden uit de sector dit jaar voor het eerst beloond met awards, waaronder de benoeming van de Cloud Engineer of the Year.

Gegevens

Datum:
17 mei 2017
Tijd:
12:00 - 22:00
Site:
https://www.dhpa-techfest.nl/

Locatie

Naarderbos
IJsselmeerweg 100
Naarden, 1411 DL
Site:
http://www.naarderbos.nl/

Organisator

Stichting DHPA
Telefoon:
+31 70 762 1070
E-mail:
pr@dhpa.nl
Site:
https://www.dhpa.nl