Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Digital Infrastructure Investment (DI2) summit

12 maart 2018 08:00 - 17:00

Europa staat voor uitdagingen bij het vernieuwen en optimaliseren van zijn infrastructuur. Deze kwestie moet snel worden aangepakt om te voorkomen dat het Europa achterop raakt. Di² streeft ernaar om van deze situatie een kans te maken: terwijl investeerders op zoek zijn naar winstgevende langetermijnprojecten, zijn er vele projecten die op de plank liggen die opgestart kunnen worden.

Di² maakt matchmaking tussen beleggers, dienstverleners, asset owners en andere stakeholders mogelijk door zich te richten op concrete transacties. De organisatie overbrugt daarmee de bestaande kloof tussen alle actoren in de huidige digitale infrastructuur en de financiële wereld.

De topontmoeting over investeringen in digitale infrastructuur op 12 maart in Frankfurt (Duitsland) is het hoogtepunt van de activiteiten van Di². Dit platform verzamelt de actoren die in staat zijn te voldoen aan de behoeften van Europa met betrekking tot de aanleg van de digitale infrastructuur die nodig is voor toekomstige concurrentie en economische groei.

Ontmoet bezitters van activa, investeerders, adviseurs, beleidsmakers uit heel Europa en help mee vorm te geven aan ons toekomstige digitale infrastructuurlandschap!

Andrew van der Haar zal op uitnodiging spreken over hoe de FCA aankijkt tegen de investeringen die nodig zijn om groei te realiseren bij de bestaande fiber carriers.

 

Gegevens

Datum:
12 maart 2018
Tijd:
08:00 - 17:00
Site:
http://di-square.eu/index.php

Locatie

Airport Club Frankfurt
Hugo-Eckener-Ring
Frankfurt am Main, Hessen 60549 Duitsland
+ Google Maps