Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Fiber Vakdag

18 juni 2019 11:00 - 19:00

Na een periode van stagnatie wordt er in Nederland weer volop glasvezel aangelegd. Dat is goed nieuws, maar het zal nog lang duren voordat alle huishoudens en bedrijven in Nederland gebruik kunnen maken van glasvezelverbindingen. Wat zijn de bottlenecks, en hoe kan de sector samenwerken om voorbereid te zijn op een toekomst waarin 5G en IoT een hoofdrol spelen?

Op 18 juni 2019 organiseert de Fiber Carrier Association (FCA) de tweede editie van de Fiber Vakdag. Een sprankelende dag met presentaties over de nieuwste glasvezel projecten, experts die trends toelichten, advies over het aanleggen en uitrollen van nieuwe netwerken, wet- en regelgeving en samenwerken met verschillende partijen. Tot slot vind je op de beursvloer informatie demo’s over de ontwikkelingen op het gebied van aanleg, inrichting, onderhoud en het beheer van fiber netwerken en een glasvezel helpdesk.

De Fiber Vakdag is het enige jaarlijkse event in Nederland waar de hele glasvezelsector bij elkaar komt. Van afnemer tot ambtenaar, van aannemer tot aanbieder van diensten.

Meer informatie vind je op de website van Fiber Vakdag.

Aanmelden is gratis en kan via deze link!

Gegevens

Datum:
18 juni 2019
Tijd:
11:00 - 19:00
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/registratie-fiber-vakdag-2019-48124082426

Organisator

FCA
Site:
https://www.fibercarriers.nl

Locatie

Nieuwe Buitensociƫteit Zwolle
Stationsplein 1
Zwolle, Overijssel 8011CW Nederland
+ Google Maps
submarine_networks