Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

FTTH Virtual Conference 2020

2 december 2020 - 3 december 2020

Het jaarlijkse congres van de Fibre to the Home Council Europe (FTTH) wordt van 2 tot en met 3 december 2020 gehouden en vindt dit jaar online plaats.

De FTTH Conference is ‘s werelds grootste jaarlijkse evenement op het gebied van glasvezelinternet en wordt bezocht door industry leaders, experts van marktpartijen, bestuurders en andere stakeholders die betrokken zijn bij de aanleg van glasvezel. Meer dan 3000 deelnemers uit meer dan 100 landen bezoeken de conferentie jaarlijks.

Tijdens het tweedaagse evenement zullen meer dan 150 toonaangevende sprekers hun ervaring en kennis over FTTH en andere glasvezeltechnologieën en -oplossingen met u delen. Met 19 workshops gegeven door verschillende experts en 17 conferentiesessies is het event een digitaal informatie- en netwerkhub. Een breed scala aan FTTH/FTTP/FTTB-gerelateerde onderwerpen zal worden behandeld, evenals 5G, investeringsmogelijkheden en bedrijfsmodellen. Nieuwe exclusieve data zullen worden onthuld, zoals de toestand van de glasvezelmarkt in Europa en wereldwijd.

Tickets en meer informatie

Gegevens

Begin:
2 december 2020
Einde:
3 december 2020
Site:
https://www.ftthconference.eu/

Locatie

Online
Online

Organisator

FTTH council
Submarine Networks EMEA 2020FIBERDAYS20