Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Handelsmissie: To the Valley 2017

19 juni 2017 - 23 juni 2017

Het enthousiasme voor de JMI ondernemersreis naar San Francisco en Silicon Valley in maart heeft ons overweldigd, en we vinden het jammer dat we niet iedereen de kans kunnen geven om deel te nemen aan deze missie.

Daarom hebben we besloten voor de zomer nog een missie te organiseren naar San Francisco en Silicon Valley. Deze handelsroute staat open voor alle ondernemers die zich zakelijk willen orienteren op de de VS en Silicon Valley in het bijzonder. Maar het is natuurlijk ook interessant om te ondervinden hoe de VS ervoor staat in het Trump-tijdperk. Zie je als ondernemer kansen of hindernissen voor je eigen groei?

Het programma van 19-23 juni connect je met interessante en hoogwaardige netwerkcontacten die meer kunnen vertellen over de Valley als zakelijke springplank naar succes. Door middel van bedrijfs- en universiteitsbezoeken, matchmaking en netwerkevents laten we je kennis maken met deze enerverende regio.
Op deze projectwebsite vind je meer informatie over de reis en mogelijkheid tot aanmelden. Heb je vragen, aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen met Sandra of Jessie via: 020 775 4411 of stuur een mailtje naar: info@handelsroute.nl
Direct aanmelden kan natuurlijk ook via dit formulier

Gegevens

Begin:
19 juni 2017
Einde:
23 juni 2017
Site:
http://handelsroute.nl/nl/p/SFO172/index

Organisator

Digital Gateway to Europe
Telefoon:
+31 20 3037860
E-mail:
info@digitalgateway.eu
Site:
http://www.digitalgateway.eu/