Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Juniper Networks Benelux Summit – Multicloud & Security

20 september 2018 09:00 - 17:00

Juniper Networks maakte onlangs bekend dat het door Gartner is gepositioneerd in het ‘Leaders Quadrant’ van zijn marktrapport ‘2018 Magic Quadrant for Data Center Networking’.
Juniper Networks introduceerde recentelijk verbeteringen in de Contrail Enterprise Multicloud-oplossing. Deze verbeteringen maken integraal overzicht op, en centraal beheer van, beleidsregels en management voor iedere workload mogelijk binnen fysieke en gevirtualiseerde omgevingen en binnen iedere cloud- en multivendor-omgeving. Contrail Enterprise Multicloud maakt gebruik van open interfaces en standaardprotocollen en is inzetbaar in diverse netwerkomgevingen.
Bedrijven kunnen daarmee voorkomen dat ze afhankelijk worden van de technologie van een specifieke leverancier.
Op 20 september organiseert Juniper Networks haar jaarlijkse Benelux Summit voor eindklanten en partners in het Rat Verlegh stadion (NAC Breda) om het laatste nieuws met de markt te delen.
Het thema van dit jaar is: Multicloud & Security. Naast prominente Juniper sprekers komen ook enkele van hun meest innovatieve klanten aan het woord.
In de ochtend geeft Juniper Networks EVP/CTO Bikash Koley een presentatie met de titel: “Simplifying the path to Multicloud”. Bikash is sinds een jaar EVP/CTO van Juniper Networks, daarvoor was hij werkzaam bij Google en als Head of Architecture, Planning en Engineering verantwoordelijk voor Google’s SDN evolutie.
Registreren voor Juniper Networks Benelux Summit kan hier.
Het volledige Gartner rapport is hier beschikbaar.

Gegevens

Datum:
20 september 2018
Tijd:
09:00 - 17:00
Site:
https://events.juniper.net/profile/form/index.cfm?PKformID=0x32510abcd

Organisator

Juniper Networks

Locatie

NAC Breda Stadium (Rat Verlegh)
Stadionstraat 23
Breda, 4815 NC Netherlands
+ Google Maps