Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

NDIX Relatiedag 2017

8 juni 2017 09:00 - 17:00

NDIX nodigt al haar relaties en geïnteresseerden van harte uit voor de 5e editie van de NDIX Relatiedag op 8 juni in het FC Twente stadion De Grolsch Veste in Enschede.

Virtuele marktplaats wordt tastbaar

Tijdens deze jubileumeditie kunt u onze digitale marktplaats voor ICT-diensten in het écht bezoeken. De marktplaats is het kloppend hart van de dag waar u naast het bezoek aan onze standhouders ook verschillende demonstraties van ICT-toepassingen kunt ervaren. En altijd al eens een illusionist van dichtbij aan het werk willen zien? Dat kan! Illusionist Steve Carlin loopt rond en zal u versteld laten staan van zijn magische kunsten.

Laatste trends in ICT

Naast uw bezoek aan de standhouders en tijd voor ontspanning en netwerken vinden we het ook belangrijk om de laatste ontwikkelingen met u te delen. We hebben daarom een gevarieerd sprekersprogramma voor u samengesteld.

De dag begint én eindigt met een bekende keynote spreker. ’s Morgens geeft Dimitri Tokmetzis, bekend van De Correspondent, u inzicht in de verborgen wereld achter de computers, smartphones en andere apparaten die ons leven bepalen. Hoe ver reikt die invloed en hoe waarborgen we onze privacy?

Alexander Klöpping

Afsluitende keynote spreker is Alexander Klöpping, spraakzame nerd van de nieuwe generatie en bekend van o.a. De Wereld Draait Door en mede-oprichter van Blendle. Alexander neemt u mee in de wereld van de disruptieve innovaties en hoe deze de wereld in rap tempo veranderen!

Kortom: een gevarieerd programma waarin verbinden, netwerken en kennis uitwisselen centraal staat. We zien u graag op 8 juni 2017 in het FC Twente Stadion in Enschede. Bent u erbij?

Meer informatie en aanmelden

Gegevens

Datum:
8 juni 2017
Tijd:
09:00 - 17:00