Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Rabobank Digitale Werkplaats

5 april 2018 17:00 - 21:30

Door de digitalisering veranderen onze economie en samenleving snel. Nieuwe businessmodellen veranderen hele sectoren en tal van services verdwijnen “in de cloud”. Het MKB loopt met deze ontwikkelingen achter en heeft hulp nodig met digitalisering.

Maar waar te beginnen? Wie zijn de ervaren lokale partners met wie je kan samenwerken?

De Rabobank heeft samen met de brancheorganisaties uit digitale sector Dutch Data Center Association, Dutch Hosting Provider Association, ISPConnect en Fiber Carrier Association besloten om speciaal voor het MKB het initiatief te nemen om een kennis en netwerk event te te organiseren: De Digitale Werkplaats.

Workshops

Om MKB-ers écht te helpen is een aantal workshops ontwikkeld waarbij deelnemers praktisch toepasbare tips krijgen op het gebied van digitalisering.

• De workshops zijn zo opgezet dat elke MKB-er (als het goed is) terecht kan met de issues die op het gebied van digitalisering spelen. Verschillende MKB bedrijven zijn reeds gestart met digitalisering en zullen meer “horizon 2”vragen hebben en er zijn MKB bedrijven voor
wie het starten met digitalisering een kwestie is van laaghangend fruit plukken (horizon 1).

• Voor beide horizonnen geldt dat we zowel aan de slag gaan met verbeteringen gericht op de klant om zodoende meer opbrengsten te genereren als het realiseren van kostenbesparingen door interne processen te digitaliseren.

• De workshops worden gefaciliteerd door ter zake kundige personen, bij voorkeur uit het lokale netwerk van de ondernemer. Rabobank vervult een faciliterende en verbindende rol: wij activeren ons netwerk door experts en ondernemers met elkaar te verbinden.

Locatie

AFAS stadion Alkmaar
Stadionweg 1
Alkmaar, Noord-Holland 1812 AZ Nederland
+ Google Maps