Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Submarine Networks World

16 september 2019 - 18 september 2019

De markt voor onderzeese glasvezelkabels groeit snel. Die groei wordt gedreven en gefinancierd door grote techbedrijven. De bekende internetgiganten nemen ongeveer 80% van de investeringen in transatlantische kabels die tot en met 2020 gebouwd worden voor hun rekening. Tijdens Submarine Networks World ontmoet je de eigenaren, investeerders, financiers en platformproviders achter deze ontwikkeling.

Submarine Networks World is ’s werelds grootste jaarlijkse bijeenkomst van de mondiale industrie voor onderzeese communicatie. Het evenement biedt een platform dat specifiek is gericht op kennisuitwisseling en het verkennen van nieuwe projecten. Ook dwingt de snel groeiende vraag naar kabelcapaciteit tot het formuleren van nieuwe strategieën. Daarvoor is dan ook uitgebreid gelegenheid tijdens het event.

Het event wordt jaarlijks georganiseerd in Singapore door Terrapinn. Deelnemers en partners van de FCA kunnen dit event met korting bezoeken. Zij kunnen daarvoor contact opnemen via info@fibercarriers.nl

Gegevens

Begin:
16 september 2019
Einde:
18 september 2019
Site:
https://www.terrapinn.com/conference/submarine-networks-world/

Organisator

Terrapinn
Site:
https://www.terrapinn.com/

Locatie

Suntec Convention and Exhibition Centre
1 Raffles Blvd
Singapore, 039593
+ Google Maps
AGNA COM 2019Datacenter Innovations Day 2019