Summer BBQ DCC

2 september 2021, 15:00 – 20:00

Op 2 september organiseert de Dutch Cloud Community een Summer BBQ. We hoeven niemand te vertellen dat het op dit moment lastig is om plannen te maken voor evenementen. Toch zijn we optimistisch gestemd, gezien de laatste berichten vanuit het RIVM en het OMT. Rekening houdend met de omstandigheden durven we het aan om aan het einde van de vakantie, zoals jullie al jaren van DCC gewend zijn, een BBQ te organiseren. Met natuurlijk het NK Serverwerpen.

Een gezellige middag met elkaar doorbrengen. Biertje erbij, hapjes, oude bekenden weer zien. Genieten van het Serverwerpen. Leuke activiteiten op het water als het weer meezit. En een toast omdat de DHPA en ISPConnect nu officieel zijn gefuseerd tot de Dutch Cloud Community en NBIP 20 jaar bestaat!

Veiligheid blijft voorop staan. Ondanks dat we wachten tot einde zomer, wanneer volgens het RIVM iedereen die het wil ingeënt kan zijn, wil DCC er zeker van zijn dat alles zo veilig mogelijk geregeld is. De BBQ zal voornamelijk buiten plaatsvinden. DCC zal zich aan alle, op dat moment geldende regels, houden. En zal bij de ingang een sneltest beschikbaar hebben voor degene die dat wensen.

Wilt deelnemen? Meld u dan snel aan of klik hier voor meer informatie.

Locatie

Ravensewetering 1, 3439 LG Nieuwegein, Netherlands

Datum:
2.09.2021
Tijd:
15:00 – 20:00
Type:
Offline