This is IT

22 mei 2019, 9:00 – 16:30

Op 22 mei 2019 organiseert ChannelConnect de tweede editie van This is IT. Tijdens de eerste enerverende en drukbezochte editie in november vorig jaar ondervroeg Matthijs van Nieuwkerk ICT-professionals op het scherpst van de snede over wat zij doen om de eindgebruiker te ondersteunen. Op 22 mei doet Van Nieuwkerk dat opnieuw, dit keer met de focus op het MKB.

Hoe zorg je ervoor dat je aan alle security eisen voldoet, maar je jouw medewerkers toch de vrijheid geeft om hun eigen devices te kiezen? Hoe link je jouw urenregistratie aan je facturatiesysteem en werkt dat ook mobiel? Hoe zijn jouw salesmedewerkers altijd in het bezit van de laatste marketinguitingen? En hoe integreer je al deze systemen? Is er een partij die dat doet, zonder voor elke kleine wijziging een dikke factuur te sturen? En de overkoepelende vraag voor deze sector: wat doen vendoren, ISV’s, resellers en distributeurs om de MKB-eindklant hierin te ondersteunen?

Gedurende de dag zijn talloze vendoren op de expo aanwezig, die allemaal hun verhaal vertellen hoe zij het leven van de MKB’er op ICT-gebied makkelijker maken.

Aanmelden voor het event kan hier.

Datum:
22.05.2019
Tijd:
9:00 – 16:30
Type:
Offline