FIBER VAKDAG 2021

9 november 2021

Bouw & Infra Park, Harderwijk

Fiber Vakdag

Met trots presenteren wij op 9 november de vierde editie van de Fiber Vakdag. Een editie die volledig in het teken staat van het 5-jarig bestaan van de FCA. Op deze dag zullen we elkaar weer live ontmoeten in congrescentrum Bouw & Infra Park in Harderwijk

FCA presenteert een interessante mix van sprekers, experts en een levendig exposantenplein zodat u in één dag bent bijgepraat over techniek, finance, wet- en regelgeving en samenwerkingen in de glasvezelsector. Dit event biedt voor u dé kans om met meer dan 300 vakgenoten te spreken over onder andere de toekomst van digitale connectiviteit. Wie weet ontdekt u op deze dag nieuwe initiatieven voor uw organisatie.

Aanmelden

Wat u kunt verwachten

We kijken naar Nederlandse samenwerkingen en initiatieven tussen carriers, gemeenten, aannemers en producenten. Het internet stopt natuurlijk niet bij onze landsgrenzen. Weet u wat er nodig is voor goede Europese samenwerkingen en wat de impact is op uw organisatie? Ook daar is op 9 november aandacht voor. 

Spreken we over glasvezel, dan kan de innovatie niet uitblijven. We kijken bijvoorbeeld naar de rol van FTTH in Nederland en duiken in nieuwe technieken om het lichtspectrum nog beter te benutten bij het belichten van glasvezel.

Naast een sterk inhoudelijk programma, hebben we ook een meer sportieve activiteit gepland. Het regelen ervan heeft wat voeten in de aarde gehad, maar dit jaar organiseren we een exclusieve workshop ‘Graven zonder graafschade’. Acht u uzelf stressbestendig genoeg om de graafmachine onder controle te houden en zo de connectiviteit van honderden huishoudens veilig te stellen?

Aanmelden

U kunt zich nu nog aanmelden voor de Fiber Vakdag 2021. Wij beloven een interessante mix van sprekers, experts en een levendig exposantenplein zodat u in één dag bent bijgepraat over techniek, finance, wet- en regelgeving en samenwerkingen in de glasvezelsector.