LOCATIE

Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk

Bouw & Infra Park

Dit voormalige kazerneterrein in Harderwijk - direct gelegen aan de A28 - is het dé bedrijvencampus en hét congrescentrum voor de bouwnijverheid, vastgoedsector en alle daaraan verwante branches. En wat ons betreft is de glasvezelsector zo’n verwante sector. Daarom voelen we ons hier helemaal thuis. ​

Autoreistijden

Vanaf Amsterdam: 50 minuten
Vanaf Arnhem: 55 minuten
Vanaf Lelystad: 30 minuten
Vanaf Amersfoort: 20 minuten
Vanaf Rotterdam: 65 minuten
Vanaf Utrecht: 45 minuten
Vanaf Zwolle: 25 minuten

Parkeren, laden & OV

Er is voldoende parkeergelegenheid en op het terrein. Ook zijn er een aantal laadpalen voor uw elektrische auto. Het starttarief is € 0,50* en per geladen kWh betaalt u € 0,29*. Omdat we de laadpalen zo effectief mogelijk willen inzetten, gaat er 30 minuten nadat uw accu volledig is volgeladen een parkeertarief in van € 0,02* per minuut. Er rijdt ieder uur een buurtbus, lijn 513, van en naar het NS-station Harderwijk. De halte is op het terrein.

Eenmaal op het terrein

U rijdt voorbij het wachtershuisje en slaat na de slagboom linksaf. U blijft rechtdoor rijden en passeert de hoofdentree van de Fiber Vakdag aan uw linkerhand. Rechts ziet u het SOMA college. Recht voor u bevinden zich voldoende parkeerplaatsen.

Aanmelden

U kunt zich nu nog aanmelden voor de Fiber Vakdag 2021. Wij beloven een interessante mix van sprekers, experts en een levendig exposantenplein zodat u in één dag bent bijgepraat over techniek, finance, wet- en regelgeving en samenwerkingen in de glasvezelsector.