SLUIT U AAN!

FIBER VAKDAG 2021

Elke dag maken miljoenen mensen gebruik van onze Nederlandse digitale connectiviteit. We staan er als samenleving niet altijd bij stil, maar onder de grond liggen kilometers aan glasvezelkabels die ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van snel en betrouwbaar internet. Als brancheorganisatie zet de Fiber Carrier Association (FCA) zich in voor de belangen van organisaties die actief zijn in de glasvezelsector. Op 9 november brengt de FCA de glasvezelsector bij elkaar tijdens de vierde editie van de Fiber Vakdag in het Bouw & Infra Park in Harderwijk. En u kunt erbij zijn!

Presenteer bijvoorbeeld uw kennis op het hoofdpodium, ben aanwezig met een stand of zorg voor een verbeterde naamsbekendheid door een van onze catering items te sponsoren.

Naast een sterk inhoudelijk programma, hebben we ook een sportieve activiteit gepland die u niet wil missen. Het regelen ervan heeft wat voeten in de aarde gehad, maar dit jaar organiseren we een exclusieve workshop ‘Graven zonder graafschade’ waar u als sponsor een bijdrage aan kan leveren. Daagt u uw klanten en vakgenoten uit om de graafmachine onder controle te houden en zo de digitale connectiviteit van honderden huishoudens in Nederland veilig te stellen? 

Bekijk de sponsormogelijkheden en verbind uw naam aan de Fiber Vakdag

SLUIT U AAN!

Of mail naar events@fibercarries.nl