SLUIT U AAN!

FIBER VAKDAG 2022

Word sponsor voor 2022

We kijken al vooruit naar Fiber Vakdag 2022; de vijfde editie

Wij hopen dat u net als ons genoten heeft van deze middag en kijken met veel genoegen vooruit naar de vijfde editie van de Fiber Vakdag in 2022. Mede met de input van de bezoekers en onze sponsoren kunnen wij volgend jaar een nog betere Fiber Vakdag voor u organiseren.

Heeft u interesse om er volgend jaar bij te zijn? Heeft u suggesties voor het programma? Of wilt uw organisatie zich juist als sponsor verbinden? Vul dan uw contactgegevens in via onderstaand formulier.

SLUIT U AAN!

Of mail naar events@fibercarries.nl

Over ons

De Fiber Carrier Association (FCA) werd opgericht in maart 2016 om de eigenaren van glasvezelnetwerken te ondersteunen en te adviseren op basis van trends uit binnen- en buitenland. De FCA spreekt met alle stakeholders in de glasvezelketen en vervult daarmee de rol van katalysator richting de (lokale) overheid, het bedrijfsleven en alle andere betrokken partijen.

Als het gaat om de dekking van glasvezel loopt Nederland voorop. Dat is een mooie ontwikkeling.

Tegelijkertijd zien we op het niveau van landelijke en lokale overheid dat de uitvoering van beleid niet altijd goed verloopt. Subsidies om glasvezeldekking te stimuleren komen niet altijd beschikbaar en lokale overheden hanteren soms afwijkende procedures bij het aanvragen van vergunningen.

Vanuit de FCA overzien we landelijke trends en ontwikkelingen en samen met onze deelnemers, partners en kennispartners zijn we in staat om via kennisbundeling de belangen van de glasvezelsector op een goede manier te behartigen.