SLUIT U AAN!

FIBER VAKDAG 2021

Word sponsor

Elke dag maken miljoenen mensen gebruik van onze Nederlandse digitale connectiviteit. Als brancheorganisatie zet de Fiber Carrier Association (FCA) zich in voor de belangen van organisaties die actief zijn in de glasvezelsector. Op 9 november brengt de FCA de glasvezelsector bij elkaar tijdens de vierde editie van de Fiber Vakdag in het Bouw & Infra Park in Harderwijk. En u kunt erbij zijn!

Presenteer bijvoorbeeld uw kennis op het hoofdpodium, u kunt aanwezig zijn met een stand of u zorgt voor een verbeterde naamsbekendheid door onze catering items te sponsoren.

Exclusieve workshop

Naast een sterk inhoudelijk programma, hebben we ook een sportieve activiteit gepland die u niet wil missen. Het regelen ervan heeft wat voeten in de aarde gehad, maar dit jaar organiseren we een exclusieve workshop ‘Graven zonder graafschade’.

Wanneer u uw naam verbindt aan deze workshop, gaat u met een groep genodigden van +/- 30 personen een uur lang zelf aan de slag. Er is dus tijd en ruimte om te netwerken, iets te vertellen over uw oganisatie of iets aan te bieden. De activiteit wordt voorzien van uw logo. U mag uiteraard ook zelf materiaal meenemen.

SLUIT U AAN!

Of mail naar events@fibercarries.nl

Over ons

De Fiber Carrier Association (FCA) werd opgericht in maart 2016 om de eigenaren van glasvezelnetwerken te ondersteunen en te adviseren op basis van trends uit binnen- en buitenland. De FCA spreekt met alle stakeholders in de glasvezelketen en vervult daarmee de rol van katalysator richting de (lokale) overheid, het bedrijfsleven en alle andere betrokken partijen.

Als het gaat om de dekking van glasvezel loopt Nederland voorop. Dat is een mooie ontwikkeling.

Tegelijkertijd zien we op het niveau van landelijke en lokale overheid dat de uitvoering van beleid niet altijd goed verloopt. Subsidies om glasvezeldekking te stimuleren komen niet altijd beschikbaar en lokale overheden hanteren soms afwijkende procedures bij het aanvragen van vergunningen.

Vanuit de FCA overzien we landelijke trends en ontwikkelingen en samen met onze deelnemers, partners en kennispartners zijn we in staat om via kennisbundeling de belangen van de glasvezelsector op een goede manier te behartigen.