SPREKERS
Fiber Vakdag 2022

Andrew van der Haar

Andrew van der Haar

Managing Director FCA

Een record aantal aansluitingen is vorig jaar gerealiseerd. Dat is goed nieuws, maar concurrentie op de fysieke laag zorgt ook voor onduidelijkheid. Andrew deelt zijn visie over hoe de glasvezelsector het best kan samenwerken.

Kirsten Overboom

Kirsten Overboom

Programmacoördinator Digitale Binnenhof Academy

Tijdens deze presentatie wordt ingegaan op de manier waarop de Digitale Binnenhof Academy informatie aanreikt aan de politiek. Maar ook de thema's die centraal stonden en worden nieuwe kansen op gebied van kennisdeling besproken.

Tim Vriend

Tim Vriend

Manager Implementations & Operations AMS-IX

Tim Vriend vertelt alles over hoe AMS-IX met Data Center Interconnect (DCI) efficiënter omgaat met de beschikbare ruimte. Door over te stappen van Dark Fiber naar DCI zijn er minder kabels nodig (90% reductie).

stijn grove_dda

Stijn Grove

Managing Director Dutch Data Center Association (DDA)

Hoe zit het met de toekomst van onze digitale infrastructuur? En welke stappen moet Nederland nemen om aan de Europese top te blijven? Stijn en Andrew delen ieder hun visie tijdens deze live-podcast.

Joeri van Bogaert

Joeri van Bogaert

Founder en MD Capabilities BVBA

In Nederland worden enorme bedragen geïnvesteerd in grote glasvezelnetwerken. Maar hoe zit het met de kleinere netwerken of nieuwe initiatieven? Is er nog wel ‘plek’ in de markt gezien de snelle groei van de Nederlandse glasvezelmarkt?

michiel wentholt 2

Michiel Wentholt

Bestuurslid Gemeentelijk Platform Kabels en Leidingen (GPKL)

De aanleg van glasvezelnetwerken heeft, mede door de vele aanbieders in de markt, invloed op de inrichting en het gebruik van de openbare ruimte. Als dat niet goed gebeurt, dreigt (maatschappelijke) schade.

2021.05.20 IQ Portretten

Jos Maccabiani

Sr. Business Developer Digital Technology - InnovationQuarter

Ondanks de grote druk op ruimte en energie kiest Zuid-Holland voor een genuanceerde strategie om hun digitale infrastructuur op topniveau te houden. Hoe? Jos Maccabiani geeft u alle inzichten over deze aanpak.

Huug van der Meeren

Senior Sales Leader, Compose

Steeds meer Nederlandse partijen zijn actief in Europese landen om hun kennis/diensten te delen. Maar wat komt daar allemaal bij kijken? In het panelgesprek delen deze partijen hun ervaringen in Europa en welke lessen die ze tot nu toe hebben geleerd.