Nederland op Glasvezel

Download het rapport en kom alles te weten over de uitrol, het gebruik en het belang van glasvezel voor Nederland!

Download rapport >>


  In Nederland worden volop nieuwe glasvezelnetwerken aangelegd. Er wordt flink geïnvesteerd en wekelijks worden nieuwe projecten aangekondigd. Toch is dat geen reden om achterover te leunen. Competitie in de markt leidt tot versnippering en burgerinitiatieven hebben nog altijd te maken met obstakels. De komst van nieuwe technologie zoals 5G vraagt om de aanleg van meer glasvezel. En voor huishoudens is nog veel werk aan de winkel: meer dan de helft heeft nog geen glasvezelverbinding.

   

  Het gratis rapport Nederland op Glasvezel schetst een actueel beeld van de uitrol van glasvezel in Nederland en alle ontwikkelingen die daar invloed op hebben. Download snel het rapport en kom alles te weten over de uitrol, het gebruik en het belang van glasvezel voor Nederland!

  Download nu gratis het rapport Nederland op Glasvezel en lees meer over:

   

  • glasvezel door de jaren heen
  • de ontwikkelingen in 2018
  • het gebruik van glasvezel door Nederlandse huishoudens en bedrijven
  • de rol van burgerinitiatieven voor glasvezel
  • het belang van glasvezel voor Nederland

  Wilt u meer weten over de Nederlandse glasvezelsector, glasvezelnetwerken of wilt u vragen stellen aan professionals uit de branche? Lees dan verder over het gratis event Fiber Vakdag of schrijf u meteen in.

  Nederland op Glasvezel 2018
  Download rapport >>


   Fiber Vakdag

    

   Op 18 juni 2019 organiseert de Fiber Carrier Association (FCA) de jaarlijkse Fiber Vakdag. Een gratis event in Zwolle over alles wat met glasvezelnetwerken te maken heeft.

    

   De Fiber Vakdag is in het leven geroepen om lokale en regionale initiatieven, lokale overheden, glasvezelnetwerken en toeleveranciers samen te brengen. Ook als u zich aan het oriënteren bent op de aanleg van glasvezel bij u in de gemeente of regio, bent u van harte welkom op de Fiber Vakdag!

   Bezoek de Fiber Vakdag als u nieuwsgierig bent naar:

    

   • de glasvezelsector
   • afgeronde en lopende glasvezelprojecten
   • tips over de aanleg van glasvezel
   • financiering, wet- en regelgeving

   Reserveer snel uw gratis ticket via onderstaande button: