PARTNERS

FCA faciliteert interactie tussen carriers en toeleveranciers waaronder fiber fabrikanten, hardware leveranciers, aannemers, grondwerkers en gemeenten.

ADVA Optical Networking ontwikkelt en bouwt al meer dan 20 jaar intelligente telecommunicatie hardware, software en services. De producten en diensten van ADVA worden gebruikt door honderden service providers en duizenden bedrijven.

Arcadiz

Arcadiz is een vooraanstaande optische Netwerk Integrator met ruim 16 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en 24/7 monitoren en onderhouden van business kritische telecom netwerken in de Benelux.

Compose Network Connections biedt maatwerkoplossingen op het gebied van databekabelingsvraagstukken en vervult hierbij een unieke rol als Full Service Provider in ontwikkeling, productie, assemblage, logistiek en implementatie.

Als handelsonderneming is GM products een gevestigde naam in de markt van onder-en bovengrondse communicatie infrastructuren. Met een eigen trainingcenter, warehouse en productmanagement is GM products uniek.

Immco inc logo

IMMCO Inc verzorgt en ondersteunt telecom bedrijven, telecom bouwers en wholesale, in het zo goed mogelijk verzorgen van uitbreidingen en nieuwbouw met foutloze engineering en ontwerp. Dat doen zij voor breedband (HFC en Glas) maar ook voor 5G operators.

NorthC Datacenters

NorthC is een samenvoeging van The Datacenter Group (TDCG) en NLDC. TDCG is ontstaan uit de hostingindustrie en NLDC uit de telecomindustrie. NorthC is nu met 10 datacenters het grootste regionale datacenterbedrijf in Nederland.

SPIE Nederland is een dochteronderneming van SPIE Groep, dé Europese leider in multitechnische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. SPIE begeleidt klanten in het ontwerp, exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen.

Sterlite

STL ontwerpt en bouwt converged high-capacity glasvezel- en draadloze netwerken. Wij ontwerpen en implementeren glasvezel- en draadloze netwerken met een hoge capaciteit en zijn wij de toonaangevende leverancier van geïntegreerde oplossingen voor wereldwijde datanetwerken.

KENNISPARTNERS

FCA werkt nauw samen met Digitale Infrastructuur Nederland (DINL), de koepelorganisatie voor de Nederlandse digitale sector in brede zin. DINL stimuleert economische groei door het veilig en betrouwbaar faciliteren van de online economie.

DCC logo

DCC is de brancheorganisatie en het aanspreekpunt voor hosting-, cloud-, VOIP- en managed serviceproviders actief op de Nederlandse markt. Dutch Cloud Community behartigt de belangen van haar leden door hen een duidelijke stem te geven in de media, overheid en politiek.

De Dutch Data Center Association verbindt de marktleidende datacenters in Nederland met als missie het versterken van de economische groei en het profileren van datacenters in de samenleving.

De Europese Local Fiber Alliance (ELFA) werd opgericht in 2014. ELFA is een nieuwe stem in Europa die een digitale agenda opzet om de versnelling van vezelnetwerken en ultra-snelle breedband te bewerkstelligen.

PARTNER WORDEN

Partners van FCA zijn toeleveranciers van carriers waaronder fiber fabrikanten, hardware leveranciers, aannemers, grondwerkers en gemeentes. Bent u toeleverancier die ook actief is of wil worden voor fiber carriers? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

NEEM CONTACT MET ONS OP