Partners

FCA faciliteert interactie tussen carriers en toeleveranciers waaronder fiber fabrikanten, hardwareleveranciers, aannemers, grondwerkers en gemeenten. Bekijk hieronder het overzicht van al onze aangesloten partners. Wilt u ook partner worden? Sluit u aan!

ADVA Optical Networking is een Europese telecommunicatie leverancier die netwerkapparatuur levert voor toepassingen op het gebied van data, opslag, spraak- en videodiensten. Ze ontwikkelen en bouwen al meer dan twintig jaar intelligente telecommunicatie hardware, software en services.

Arcadiz is een vooraanstaande optische Netwerk Integrator met ruim 16 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en 24/7 monitoren en onderhouden van business kritische telecom netwerken in de Benelux.

Compose Network Connections biedt maatwerkoplossingen op het gebied van databekabeling en vervult in dit verband een unieke rol als full service provider tijdens ontwikkeling, productie, assemblage, logistiek en implementatie. Ze leveren een compleet aanbod van producten voor passieve databekabeling en verzorgen certificeringen voor datacommunicatienetwerken.

GM products is als handelsonderneming een gevestigde naam in de markt van onder-en bovengrondse communicatie infrastructuren. Ze leveren FTTH systemen voor zowel stedelijke als buitengebieden. Ze beschikken over een eigen GM University waar ze personeel opleiden tot vakspecialisten voor verschillende gebieden.

IMMCO is een wereldspeler die sinds 2021 ook actief is op de Europese glasvezelmarkt met diensten op het gebied van engineering en netwerken. Ze ondersteunen bedrijven op het gebied van engineering en ontwerpen van glasvezelnetwerken. Daarnaast houdt IMMCO zich bezig met het ontwikkelen van maatwerksoftware en bieden ze twee standaardpakketten die elke glasvezelpartij kan gebruiken.

NorthC is een samenvoeging van The Datacenter Group (TDCG) en NLDC. TDCG is ontstaan uit de hostingindustrie en NLDC uit de telecomindustrie. NorthC is nu met 10 datacenters het grootste regionale datacenterbedrijf in Nederland.

SPIE Nederland is een dochteronderneming van SPIE Groep, dé Europese leider in multitechnische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. SPIE begeleidt klanten in het ontwerp, exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen.

STL ontwerpt en bouwt converged high-capacity glasvezel- en draadloze netwerken. Wij ontwerpen en implementeren glasvezel- en draadloze netwerken met een hoge capaciteit en zijn wij de toonaangevende leverancier van geïntegreerde oplossingen voor wereldwijde datanetwerken.

Kennispartners

FCA werkt nauw samen met Digitale Infrastructuur Nederland (DINL), de koepelorganisatie voor de Nederlandse digitale sector in brede zin. DINL is een coalitie van organisaties die zich inzetten voor een sterke digitale infrastructuur voor de Nederlandse digitale economie.

De Dutch Cloud Community (DCC) is de overkoepelende brancheorganisatie en aanspreekpunt voor hosting-, cloud-, VOIP- en managed serviceproviders op de Nederlandse markt. Dutch Cloud Community behartigt de belangen van haar leden door ze een duidelijke stem te geven in de media, overheid en politiek.

De Dutch Data Center Association (DDA) is de brancheorganisatie van datacenter in Nederland. Meer dan negentig procent van alle datacenters heeft zich inmiddels bij de DDA aangesloten. Het versterken van de economische groei en het profileren van de datacenters naar overheid, media en samenleving is de missie van de DDA.

De European Local Fiber Alliance (ELFA) is in 2014 gelanceerd tijdens de FTTH Conference in Warschau. ELFA is een nieuwe stem in Europa die via een digitale agenda de versnelling van glasvezelnetwerken en ultrasnelle breedbandverbindingen wil bewerkstelligen.

Neem contact met ons op

Partners van FCA zijn toeleveranciers van carriers waaronder fiber fabrikanten, hardware leveranciers, aannemers, grondwerkers en gemeentes. Bent u toeleverancier die ook actief is of wil worden voor fiber carriers? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.