PARTNERS

FCA faciliteert interactie tussen carriers en toeleveranciers waaronder fiber fabrikanten, hardware leveranciers, aannemers, grondwerkers en gemeenten.

SPIE Nederland is een dochteronderneming van SPIE Groep, dé Europese leider in multitechnische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. SPIE begeleidt klanten in het ontwerp, exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen.

ADVA Optical Networking ontwikkelt en bouwt al meer dan 20 jaar intelligente telecommunicatie hardware, software en services. De producten en diensten van ADVA worden gebruikt door honderden service providers en duizenden bedrijven.

Compose Network Connections biedt maatwerkoplossingen op het gebied van databekabelingsvraagstukken en vervult hierbij een unieke rol als Full Service Provider in ontwikkeling, productie, assemblage, logistiek en implementatie.

Arcadiz

Arcadiz is een vooraanstaande optische Netwerk Integrator met ruim 16 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en 24/7 monitoren en onderhouden van business kritische telecom netwerken in de Benelux.

Als handelsonderneming is GM products een gevestigde naam in de markt van onder-en bovengrondse communicatie infrastructuren. Met een eigen trainingcenter, warehouse en productmanagement is GM products uniek.

NorthC Datacenters

NorthC is een samenvoeging van The Datacenter Group (TDCG) en NLDC. TDCG is ontstaan uit de hostingindustrie en NLDC uit de telecomindustrie. NorthC is nu met 10 datacenters het grootste regionale datacenterbedrijf in Nederland.

Sterlite

Sterling ontwerpt en bouwt converged high-capacity glasvezel- en draadloze netwerken. Wij ontwerpen en implementeren glasvezel- en draadloze netwerken met een hoge capaciteit en zijn wij de toonaangevende leverancier van geïntegreerde oplossingen voor wereldwijde datanetwerken.

KENNISPARTNERS

FCA werkt nauw samen met Digitale Infrastructuur Nederland (DINL), de koepelorganisatie voor de Nederlandse digitale sector in brede zin. DINL stimuleert economische groei door het veilig en betrouwbaar faciliteren van de online economie.

De stichting DHPA vertegenwoordigt een sector die in de afgelopen decennia is uitgegroeid tot een factor die van belang is voor de gehele economie, namelijk de marktleidende hosting- en cloud providers en hun toeleveranciers.

Vereniging ISPConnect Nederland is de branchevereniging van Internet Service Providers en behartigt de belangen van haar leden door hen een duidelijke stem te geven in de media, overheid, politiek en andere doelgroepen.

De Dutch Data Center Association verbindt de marktleidende datacenters in Nederland met als missie het versterken van de economische groei en het profileren van datacenters in de samenleving.

De Europese Local Fiber Alliance (ELFA) werd opgericht in 2014. ELFA is een nieuwe stem in Europa die een digitale agenda opzet om de versnelling van vezelnetwerken en ultra-snelle breedband te bewerkstelligen.

PARTNER WORDEN

Partners van FCA zijn toeleveranciers van carriers waaronder fiber fabrikanten, hardware leveranciers, aannemers, grondwerkers en gemeentes. Bent u toeleverancier die ook actief is of wil worden voor fiber carriers? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

NEEM CONTACT MET ONS OP