PARTNERS

FCA faciliteert interactie tussen carriers en toeleveranciers waaronder fiber fabrikanten, hardware leveranciers, aannemers, grondwerkers en gemeenten.

SPIE Nederland is een dochteronderneming van SPIE Groep, dé Europese leider in multitechnische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. SPIE begeleidt klanten in het ontwerp, exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen.

MRV Communications levert wereldwijd communicatie-apparatuur en -diensten aan carriers, overheden en enterprises. Hiermee stelt MRV organisaties in staat om netwerk- infrastructuren aan te passen op datadiensten met hoge bandbreedte.

Compose Network Connections biedt maatwerkoplossingen op het gebied van databekabelingsvraagstukken en vervult hierbij een unieke rol als Full Service Provider in ontwikkeling, productie, assemblage, logistiek en implementatie.

Arcadiz

Arcadiz is een vooraanstaande optische Netwerk Integrator met ruim 16 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en 24/7 monitoren en onderhouden van business kritische telecom netwerken in de Benelux.

Falco Networks is actief als network integrator en innovatie partner voor klanten die zoeken naar verbetering in hun netwerk infrastructuur. Dit doen wij voor Netwerk Operators, Datacenters, Service Providers, Hosting Providers en Enterprises.

Als handelsonderneming is GM products een gevestigde naam in de markt van onder-en bovengrondse communicatie infrastructuren. Met een eigen trainingcenter, warehouse en productmanagement is GM products uniek.

MCH is een gepassioneerd bedrijf dat sinds 1986 met innovatieve consultancy en geavanceerde software klanten ondersteunt. MCH biedt oplossingen op basis van eigen kennis en software, maatwerk en producten van partners.

KENNISPARTNERS

FCA werkt nauw samen met Digitale Infrastructuur Nederland (DINL), de koepelorganisatie voor de Nederlandse digitale sector in brede zin. DINL stimuleert economische groei door het veilig en betrouwbaar faciliteren van de online economie.

De stichting DHPA vertegenwoordigt een sector die in de afgelopen decennia is uitgegroeid tot een factor die van belang is voor de gehele economie, namelijk de marktleidende hosting- en cloud providers en hun toeleveranciers.

Vereniging ISPConnect Nederland is de branchevereniging van Internet Service Providers en behartigt de belangen van haar leden door hen een duidelijke stem te geven in de media, overheid, politiek en andere doelgroepen.

De Dutch Datacenter Association verbindt de marktleidende datacenters in Nederland met als missie het versterken van de economische groei en het profileren van datacenters in de samenleving.

De Europese Local Fiber Alliance (ELFA) werd opgericht in 2014. ELFA is een nieuwe stem in Europa die een digitale agenda opzet om de versnelling van vezelnetwerken en ultra-snelle breedband te bewerkstelligen.

PARTNER WORDEN

Partners van FCA zijn toeleveranciers van carriers waaronder fiber fabrikanten, hardware leveranciers, aannemers, grondwerkers en gemeentes. Bent u toeleverancier die ook actief is of wil worden voor fiber carriers? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

NEEM CONTACT MET ONS OP